ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Derbi επιβεβαιώνει την ικανότητά της να ικανοποιεί κάθε τύπο πελάτη, με το λανσάρισμα του νέου Sonar, ενός νεανικού σκούτερ με μεγάλο τροχό, σε εκδόσεις 50, 125 και 150 κυβικών.

Το Derbi Sonar δημιουργήθηκε από το μεγαλύτερο κατασκευαστή σκούτερ στον κόσμο, τον Όμιλο Piaggio, και συνδυάζει την κομψότητα με το σπορ στοιχείο και τη λειτουργικότητα με το μοναδικό ισπανικό στυλ.

Τα νέο Derbi Sonar είναι ήδη διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Derbi.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Φυλλάδιο

ΣΤΥΛ

Στυλ και σπορ στοιχεία

Το Derbi Sonar μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλο τροχό χάρη στον εμπρός τροχό 16” και τον 14” τροχό πίσω, που δίνουν απόλυτη σιγουριά κατά την οδήγηση στον αναβάτη.

Ο δυναμισμός που στηρίζεται στη σταθερότητα που προσφέρουν οι μεγάλοι τροχοί, συνδυάζεται με τον απόλυτο έλεγχο στην οδήγηση χάρη στη θέση και το ύψος της σέλας (μόλις 795 mm) καθώς και από το βολικό επίπεδο πάτωμα.

Ένας μοναδικός συνδυασμός για ένα όχημα σχεδιασμένο κυρίως για χρήση πόλης.

Το Derbi Sonar είναι το τέλειο σκούτερ για ελιγμούς στην κίνηση: διασκεδαστικό, ευκίνητο και εκρηκτικό.

Ταυτόχρονα, αποτελεί λύση για το γυναικείο κοινό, χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις και την ευελιξία του κατά την κίνηση.

Η κομψότητα στις γραμμές του σχεδιασμού του Derbi Sonar αποκτά σπορ ύφος χάρη στα ειδικά γραφικά που τονίζουν το νεανικό χαρακτήρα, τυπικό στοιχείο του brand Derbi.

Στη γραμμή προστίθεται το δυναμικό φωτιστικό σώμα εμπρός, απόλυτα ενσωματωμένο στην ποδιά, που δίνει στο σκούτερ δύναμη και σπορ ύφος.

Σε αντίθεση, αλλά τονίζοντας τη γενικότερη κομψότητα του Derbi Sonar, έχει προστεθεί η προστατευτική φιμέ ζελατίνα.

Μοναδικό στυλ και σπορ αίσθηση προσθέτουν οι ζάντες σε μαύρο χρώμα που ταιριάζουν απόλυτα με τα κλασσικά και ανεπιτήδευτα χρώματα του νέου Derbi Sonar.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Κινητήρες και λειτουργικότητα για τη ζωή στην πόλη.

Το νέο Derbi Sonar είναι εξοπλισμένο με ένα εκρηκτικό δίχρονο κινητήρα 50 cc και δυνατούς τετράχρονους κινητήρες στα 125cc και 150cc.

Aερόψυκτοι κινητήρες με προσεκτικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει τη μέγιστη αξιοπιστία με την ελάχιστη κατανάλωση, τα ιδανικά χαρακτηριστικά για την καθημερινή χρήση στη ζούγκλα της πόλης.

Είναι πράγματι στο αστικό περιβάλλον που το Derbi Sonar δίνει τον καλύτερο του εαυτό και επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαιτερότητες που το κάνουν τέλειο, όχι μόνο για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη και τα συνεχή «σταμάτα-ξεκίνα» αλλά και για την απόλυτη άνεση του αναβάτη.

Πέρα από το μπροστινό μέρος, το Derbi Sonar διαθέτει ένα άνετο χώρο κάτω από τη σέλλα, που χωράει ένα jet κράνος, μια μεγάλη πίσω σχάρα με χειρολαβές για το συνεπιβάτη καθώς και όργανα, που περιλαμβάνουν πέρα από τις άλλες ενδείξεις δείκτη βενζίνης και ψηφιακό ρολόι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter Club της SCOOTERLAND, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές και τις εκπτώσειςπου ισχύουν για τα μέλη μας. 

Δείτε Περισσότερα

TEST RIDE

Ζητήστε σήμερα να κάνετε ένα TEST RIDE στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Δείτε Περισσότερα

FIND US

Ακολουθήστε μας στο Facebook & Instagram για να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας!