ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Variant Sport είναι η νέα πρόταση σκούτερ με μεγάλους τροχούς που λανσάρεται από τη μάρκα Derbi , αποτέλεσμα της μεγάλης ανταγωνιστικότητας που επιδεικνύει ο 'Ομιλος στην κατηγορία των σκούτερ, που συνδυάζει - με απόλυτα ισπανικό στυλ - τη λειτουργικότητα, την οικονομία και την σπορ εμφάνιση απόλυτα εναρμονισμένη με την παράδοση Derbi.

Το νέο Variant Sport της Derbi διατηρεί ένα επίπεδο ποιότητας τέτοιο που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει διαφορετικές και πιο απαιτητικές ανάγκες σε ό,τι αφορά την καθημερινή αστική μετακίνηση και απευθύνεται σε κοινό αμιγώς νεανικό "teenagers" αλλά και σε ενήλικες, προσφέροντας μοναδικές επιδόσεις, μεγάλη αξιοπιστία και ανταγωνιστικά προσιτή τιμή.

Εξοπλισμένο με τροχούς 14'', που εξασφαλίζουν μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια στην οδήγηση, το Variant Sport της Derbi κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς.

Ευέλικτο, ελκυστικό, fun, είναι το τέλειο σκούτερ για να αποδράσεις από την κίνηση με απόλυτη ασφάλεια, μια ιδανική πρόταση για όποιον χρειάζεται να αποκτήσει την επιθυμητή εμπειρία χρησιμοποιώντας ένα μέσο σίγουρο, αποτελεσματικό, εύκολο στην οδήγηση και ταυτόχρονα μοναδικό.

Με ένα ύψος σέλας μόνο 775 cm, το Variant Sport της Derbi εγγυάται μια ασφαλή επιλογή για τους αναβάτες οποιουδήποτε ύψους , κάνοντας εύκολη τη χρήση του τόσο για τους πιο νεαρούς όσο και για το γυναικείο κοινό, που θα εκτιμήσει την αξιοσημείωτη ευχρηστία και μεγάλη άνεση κινήσεων του συγκεκριμένου δίτροχου.

Πολυάριθμες οι επιμέρους λεπτομέρειες που συμβάλλουν στη νεανική ξεχωριστή εμφάνιση του Variant Sport της Derbi, η επένδυση της σέλας με ραφές τύπου racing ή οι μοναδικές ζάντες σε χρώμα μαύρο γυαλιστερό, στοιχεία που συνδυάζονται με σπορ και μίνιμαλ γραφικά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Φυλλάδιο

ΠΛΑΙΣΙΟ & ΚΥΒΙΣΜΟΣ

Πλαίσιο και κυβισμός

Με σχεδιασμό που πληροί τα πιο αυστηρά standards, το σασί του Derbi Variant Sport, είναι το κλασικό σωληνωτό πλαίσιο από αλουμίνιο υψηλής ανθεκτικότητας, που διαθέτει υδραυλικό , τηλεσκοπικό πιρούνι με βραχίονες διαμέτρου 32 mm, (διαδρομή τροχού 85 mm) και ένα μονό οπίσθιο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, διαδρομή τροχού 84 mm .

Το μεγάλο μήκος της ανάρτησης είναι από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά για την κατηγορία, κάτι το οποίο επιτρέπει στον οδηγό, να αντιμετωπίσει χωρίς πρακτικά κανένα πρόβλημα, κάθε τύπο οδοστρώματος, ξεπερνώντας στο μέγιστο βαθμό κάθε ανομοιογένεια του εδάφους.

Το Variant Sport της Derbi φορά ζάντες 14'' εξοπλισμένες με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο μεγάλης διάστασης (120/70) , μια επιλογή που συμβάλλει στο να δίνει στο όχημα μεγαλύτερη σταθερότητα, λειτουργικότητα και μια εξαιρετική ευελιξία για ευκολία στην οδήγηση, που έχει προβλεφθεί για κάθε είδους οδηγό.

Το μπροστινό δισκόφρενο 220 mm, με πλευστή δαγκάνα διπλού εμβόλου, παρέχει γρήγορη επιβράδυνση που συναντά άμεση στήριξη σε ένα οπίσθιο ταμπούρο 140 mm, ο τέλειος συνδυασμός για μια αποκλειστικά καθημερινή χρήση.

Και είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο το Variant Sport της Derbi δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στην πόλη και παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν τέλειο για να ξεχωρίσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα με τα ατελείωτα "ξεκίνα - σταμάτα" , με μια θέση οδήγησης φιλική για τον αναβάτη ακόμη και με πλήρες φορτίο.

Το άνετο κάθισμα παρέχει μια ισορροπημένη και άνετη θέση οδήγησης, που στην περίπτωση του Variant Sport της Derbi, επιπλέον προσφέρει κάτω από τη σέλα ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να φιλοξενεί ένα ανοιγόμενο κράνος.

Επιπλέον το άνετο πάτωμα για τα πόδια και το άγγιστρο για τις πλευρικές βαλίτσες, εγγυώνται δυνατότητα φόρτωσης αντίστοιχη ενός σκούτερ μεγαλύτερων διαστάσεων.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ο κινητήρας

Το Variant Sport της Derbi διαθέτει έναν αξιόπιστο και δυνατό κινητήρα 125 κ.εκ. 4χρονο, αερόψυκτο , που στο σύνολό του επιτρέπει να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση, ποιότητα ιδανική για την καθημερινή χρήση του σε αστικό περιβάλλον.

Μια μέγιστη ισχύς 10,6 ΗΡ και μια καμπύλη ροπής. εξαιρετικά ευνοϊκές, επιτρέπουν στο 125άρι Variant Sport της Derbi να κινείται με άνετο τρόπο ακόμη και με γρήγορες ταχύτητες μέσα στην πόλη, διαθέτοντας δυναμικό σπιντάτο χαρακτήρα, πάντοτε όμως με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter Club της SCOOTERLAND, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές και τις εκπτώσειςπου ισχύουν για τα μέλη μας. 

Δείτε Περισσότερα

TEST RIDE

Ζητήστε σήμερα να κάνετε ένα TEST RIDE στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Δείτε Περισσότερα

FACEBOOK

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας!